Працюючи помічником нотаріуса, переді мною досить часто постають питання, на які у мене немає готової відповіді. Більше того, навіть перегортавши купу нормативно-правових актів і продивившись немало інтернет сторінок, ви можете не знайти відповіді на питання які вас цікавлять через їх складність, або через їх спірність, або через брак досвіду. На просторах всесвітньої мережі є декілька сайтів(наприклад, сайт Української нотаріальної палати, розділ "Питання-відповіді), на яких можна продивитися існуючі консультації чи поставити власне запитання і дочекатися(як показує особистий досвід, в більшості випадків не дочекаєшся) відповіді; є спеціалізовані сайти які надають правову допомогу і містять корисну інформацію(Клуб юристів, Ліга), проте реєстрація на таких сайтах платна(не говорячи про членські внески чи абонплату); на звичайних юридичних форумах засилля людей, які прагнуть отримати "шарову" нотаріальну консультацію. Тому в мене виникла ідея створення форуму для спеціалістів нотаріальної сфери з обмеженим доступом(обмежений доступ гарантується відправленням адреси форуму лише тим нотаріусам, які користуються розсиланням новин з Головного управління юстиції Київської області - там є електронні адреси нотаріусів). Одразу попереджаю, я не спеціаліст-комп'ютерник, я створив цей форум користуючись одним з генераторів форумів, який діє в Росії(звідси і російський інтерфейс), мені не відома стабільність цього форуму(здається існує проблема з оповіщення по електронній пошті), крім того ви можете зустрічати русизми та граматичні помилки, за які одразу перепрошую. Зараз форум порожній і мертвий, але створивши гілку у відповідному розділі ви можете самі оживити його. Зараз існує три категорії("Робота форуму", "Нотаріат", "Загальна тематика") тем, яких бажано дотримуватись створюючи свої гілки. Спірним було створення категорії "Загальна тематика", але згадавши проблему з якою зіткнувся нотаріус у якого я працюю(не знали де купити нову "штемпельну подушку" до печатки нотаріуса), згаданий розділ був створений.
Якщо ви не зацікавились, то прошу вибачення за турботу та докучливість.